Posts

 • De juiste verfwinkel kiezen


  De verfwinkel Vandaag de dag heeft elke verfwinkel een opvallend groot aanbod. De hoeveelheid merken en de grote prijsverschillen, maken het een heel zooitje om een goede keuze te maken. Van mat tot glanzend en beide in alle kleuren van de regenboog, de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Zit je favoriete kleur er niet tussen? Dan gaan ze hem toch gewoon zelf mengen voor jou of niet soms?  Ik ben hier zelf onlangs nog mee in aanraking gekomen tijdens mijn verhuis.
  [Meer lezen]

 • Schroot


  Schroot bestaat voor meer dan 90% uit ijzer en wordt onderverdeeld in drie grote categorie├źn: 1. Zuiver schroot is afhankelijk uit de ijzer- en staalindustrie en wordt bijna altijd gerecycled binnen de fabriek die ze heeft geproduceerd. Dit soort metaalafval vereist weinig behandeling, de samenstelling is al bekend en het kan in principe direct opnieuw gesmolten worden. 2. Schroot afkomstig uit metaalverwerkende bedrijven is vaak verontreinigd en vereist een meer complexe verwerking.
  [Meer lezen]

 • Haspels


  Ik schrijf de volgende tekst over haspels. Ze zijn een handig voorwerp die vaak terugkeren. Het biedt gemak en bergt snel en vlot op zonder veel plaats in beslag te nemen. Althans als het een kleintje is. De haspel wordt namelijk vaak gebruikt en dat in verschillende professionele sectoren maar evengoed worden ze gebruikt in de gewone huishoudens. Op de vragen wat ze zijn, waarvoor ze dienen, en waar u ze kunt kopen probeer ik u hieronder een antwoord te geven.
  [Meer lezen]

 • Hydrofoorpomp


  Wat is een hydrofoorpomp? Waarvoor gebruik je een hydrofoorpomp? Een aantal voorbeelden met uitleg. Een hydrofoorpomp Een paar algemeenheden: andere woorden voor de hydrofoorpomp zijn hydrofoor of waterpomp. Waterpomp? Wat wordt er dan gepomd? Water. En wel in de leidingen! Daar waar de waterdruk enorm belangrijk is, want je wil ten slotte geen belletjes lucht of een te lage waterdruk (waardoor het water niet goed stroomt) in je leidingen. Dat lijdt tot zeer ongemakkelijkheden zoals sputterend water uit de kraan of een niet goed werkende douche of verwarming.
  [Meer lezen]